Maʻemaʻe & maʻalahi no ʻoe

asd

Hiki ke noʻonoʻo ʻia ka ʻimi ʻana i ka manaʻo maʻemaʻe i ka lole:

Hoʻolālā maʻalahi a maʻemaʻe: koho i kahi ʻano hoʻolālā maʻalahi a maʻalahi, e pale i ka nui o nā mea paʻakikī a me nā mea hoʻonaninani, a hoʻokākala i ke ʻano a me ka nani laina o ka lole ponoʻī.

Nā lole a me nā mea hana kiʻekiʻe: E koho i nā lole kiʻekiʻe a me ka hana lima, e hahai i nā ʻano maʻemaʻe a kūlohelohe, a pale aku i ka hoʻohana ʻana i nā mea pena kemika a me nā mea hana.

ʻO ke koho kala kuʻuna a me ka maʻamau: koho i nā waihoʻoluʻu kūʻokoʻa a me nā kala maʻamau, e like me ke keʻokeʻo, ʻeleʻele, hina, a me nā mea ʻē aʻe, e pale i nā waihoʻoluʻu ʻālohilohi a nani hoʻi, a hōʻike i ke ʻano holoʻokoʻa o ka maʻemaʻe o ka lole.

ʻO ka hōʻoluʻolu kūpono i kou kino: E noʻonoʻo i ka hōʻoluʻolu a koho i nā ʻano lole a me nā ʻano nui e kūpono i kou kino e pale aku i ka paʻa a me ka pilikia.

Hoʻohālikelike maʻalahi a me ka leo holoʻokoʻa: I ka wā e hoʻohālikelike ai i nā lole, e pale i ka hoʻohālikelike ʻana i ka paʻakikī a me ka paʻakikī, e mālama i ka maʻalahi a me ka maʻemaʻe holoʻokoʻa, a e hoʻolohe i ka hoʻohālikelike kala a me ka hoʻonohonoho ʻana ma waena o nā lole.

Ma keʻano laulā,ʻo ka hahaiʻana i keʻano maʻemaʻe o ka lole keʻano o ka hahaiʻana i ka maʻalahi, keʻano, keʻano a me ka hōʻoluʻolu.ʻAʻole hiki i kēia ʻimi ʻana ke hōʻoluʻolu a me ka manuahi wale nō, akā hōʻike pū i ko lākou ʻono a me ke ʻano o loko.


Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2023